Vettel visszavonul? Reagált az F1-es bajnok! - F1VILÁG.HU

Vettel visszavonul? Reagált az F1-es bajnok!

HIRDETÉS
Reagált a visszavonulásáról szóló pletykákra a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel Ferrari Baku

A német versenyző 13. szezonját teljesíti a száguldó cirkuszban, a Ferrari csapatát pedig 2015 óta erősíti, világbajnoki címet azonban mindmáig nem sikerült szereznie az olasz istállóval.

Miután a Ferrari számára az idei szezon is nehezen indult, nemrég felmerült pletykaként, hogy Vettel akár már 2019 végén befejezheti F1-es pályafutását.

„Csapatot nem fog váltani, be fogja fejezni a pályafutását. Szerintem nem sok kell ahhoz, hogy ez megtörténjen” – mondta a Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone. „Sebastiannak boldog családi élete van, és nem akarja, hogy az F1 kizökkentse az egyensúlyból.”

A Marca című spanyol lap múlt héten már arról írt, az sem kizárt, hogy a négyszeres világbajnok helyére Fernando Alonso érkezik majd.

A most 31 esztendős Vettel viszont az Auto Bild című lapnak nyilatkozva tiszta vizet öntött a pohárba: esze ágában sincs visszavonulni.

„Nem tervezem, hogy befejezem! Még mindig nagyon élvezem a Forma-1-et, és van tennivalóm a Ferrarival” – mondta a német versenyző a Kanadai Nagydíj előtt.

„Meg akarunk próbálni mindent, hogy fordítsunk az idei helyzetünkön, és a Kanadai Nagydíj lehet a kezdet ebben a folyamatban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!