Friss hírek

Videó: Beindította 2022-es autóját a Ferrari

Csütörtök délután először lehelt életet 2022-es versenyautójába a Ferrari Forma-1-es csapata – erről pedig természetesen egy hanganyagot is megosztott a nagyérdeművel a csapat.

Az már napokkal ezelőtt kiderült, hogy a maranellói gárda 2022-es betontorpedója az F1-75 kódjelet kapta, és azt is tudni lehet már, hogy az új masináról február 17-én hull majd le a lepel. Csütörtök délután, nem sokkal 5 óra után aztán a Ferrari sportrészlegén először indították be a vadonatúj versenyautó V6-os erőforrását, az eseményen pedig természetesen a csapatfőnök, Mattia Binotto is jelen volt.

A koronavírus-járvány miatti szabályozások miatt csak kevesen lehettek ott személyesen a Ferrari tagjai közül, ám mindenkinek lehetősége volt arra, hogy online formában figyelemmel kísérje az új autó beindítását. A 066/7-es kódjelű V6-ost mintegy 30 másodpercig járatták.

Hirdetés
 

„Ez egy nagyon különleges pillanat, különlegesebb, mint a korábbi években. Az F1-75-ös egy teljesen új autó, és egy olyan útnak a betetőzése, amelyet néhány éve közösen kezdtünk el egységes és eltökélt csapatként” – mondta Binotto.

A Ferrari versenyzői idén is Charles Leclerc és Carlos Sainz lesznek.

Az alábbi videó segítségével meghallgathatod a különleges pillanatot!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!