Friss hírek

Videó: Mick Schumacher a Forma-1 küszöbén!

Mick Schumacher Ferrari
Az Eifel Nagydíj pénteki szabadedzésén hivatalosan is bemutatkozhat a Forma-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick. A német versenyző 2021-ben már aktív tagja lenne a mezőnynek, de hasonló célokat tűztek ki maguk elé Schumacher riválisai, Callum Ilott és Robert Shwartzman is.

Mindhárom ifjú titán a Forma-1 előszobájának számító Forma-2-es sorozatban vitézkedik idén. Négy versennyel a bajnokság vége előtt a pontversenyt Schumacher vezeti Illot előtt, míg a szintén a Ferrari akadémiáján pallérozódó Shwartzman az 5. helyet foglalja el a tabellán.

Az Eifel Nagydíj pénteki nyitóedzésén Schumacher az Alfa Romeo, Ilott pedig a Haas autójával körözhet majd, így először vehetnek részt hivatalos Forma-1-es versenyhétvégén. Shwartzman majd Abu Dhabiban kap hasonló lehetőséget valamelyik istállótól.

A nagy bevetésre való ráhangolódásképp nemrég a három tehetség Fioranóban körözhetett a Ferrari 2018-as, SF70H kódjelű versenygépével.

Mutatjuk a szerdai tesztről készült riportfilmünket!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!