31 éves japán pilótának ad lehetőséget a Toro Rosso - F1VILÁG.HU

31 éves japán pilótának ad lehetőséget a Toro Rosso

HIRDETÉS
Egy japán versenyzői, Jamamoto Naoki vezetheti a Toro Rosso egyik versenyautóját a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki nyitóedzésén.
BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 02: Sparks fly behind Alexander Albon of Thailand driving the (23) Scuderia Toro Rosso STR14 Honda on track during practice for the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on August 02, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-214VKTATS1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A 31 esztendős versenyző jelenleg a japán Super Formula, illetve Super GT sorozatokban versenyez, pénteken pedig F1-es versenyautóval is kipróbálhatja magát – köszönhetően a Hondának.

„Először is, szeretnék köszönetet mondani a Toro Rossónak, a Red Bullnak, és természetesen a Hondának ezért a lehetőségért” – mondta Jamamoto.

„Nagyon örülök, hogy ezen a étvégén Forma-1-es autót vezethetek – gyerekkorom óta erről álmodom. Hogy Szuzukában, a japán versenyzők számára oly fontos pályán, ennyi japán rajongó előtt kapok lehetőséget, csak még különlegesebbé teszi az élményt.”

„A legjobb tudásom szerint készültem erre az alkalomra, néhány versenyhétvégén ott voltam a Toro Rossóval, és dolgoztam a Red Bull szimulátorában is. A célom az első edzésen az lesz, hogy jó munkát végezzek a csapatnak, adatokat és információkat gyűjtsek, melyek fontosak lesznek számukra a hétvégén.”

„Ami pedig engem illet: szeretném a lehető legjobban kiélvezni az F1-es autó vezetését, és mindent beleadok, hogy a legtöbbet hozzam ki belőle. Különleges pillanat lesz, és örülök, hogy megoszthatom ezt a rajongókkal ezen a fantasztikus pályán, ahol 27 éve először láttam versenyezni Forma-1-es autókat.”

Jamamoto Pierre Gasly autóját vezetheti majd a szuzukai nyitóedzésen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!