A főszponzor távozása után új fényezést kapnak a Williams autói

George Russell (GBR) Williams Racing. Williams Racing FW43 Film day, Monday 17th February 2020. Barcelona, Spain.
Fotó: Williams
Azt követően, hogy befejezi együttműködését eddigi főszponzorával, a ROKiT nevű telekommunikációs vállalattal, hamarosan leleplezi versenyautóinak vadonatúj fényezését a Williams Forma-1-es csapata.

A brit istálló nehéz financiális helyzetbe került, a 2019-es évet ugyanis jelentős veszteséggel zárta. Az F1-es csapat eladósorba került, és jelenleg potenciális befektetők után kutat.

A Williams ráadásul azonnali hatállyal felfüggeszti együttműködését jelenlegi fő támogatójával, a ROKiT nevű vállalattal, mely eredetileg 2023 végéig támogatta volna a csapatot.

A szakítás után természetesen a Williams autóinak kinézete is megváltozik majd, hiszen a főszponzor jelenléte jelentős hatással volt a fényezés megtervezésére.

„A fényezés nyilvánvalóan olyasvalami, amit meg kell majd vizsgálnunk, ha újra elkezdünk versenyezni – remélhetőleg júliusban. Még az előtt bemutatjuk az új fényezést, mielőtt pályára gurulunk” – mondta Claire Williams csapatfőnök-helyettes.

A csapatnál abban bíznak, hamarosan sikerül új főszponzort találniuk.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései