A Hungaroringre is ellátogat jövőre a W Series - F1VILÁG.HU

A Hungaroringre is ellátogat jövőre a W Series

HIRDETÉS
Bejelentette 2021-es versenynaptárát a kizárólag női versenyzőket szerepeltető W Series nevű sorozat. A széria a következő idényben Forma-1-es versenyhétvégéken vendégeskedik, köztük a Hungaroringen is.
Jessica Hawkins, W Series

A női versenysorozat június utolsó hétvégéjén rajtol majd el a franciaországi Le Castellet-ben, melyet követően Spielbergbe, Silverstone-ba, Mogyoródra, Spába, Zandvoortba, Austinba és Mexikóvárosba is elutazik a Forma-1-gyel.

A Forma-1-es Magyar Nagydíjat 2021-ben július 30. és augusztus 1. között rendezik majd meg, ekkor látogat el hazánk versenypályájára a W Series is.

„Nagy örömünkre szolgál bejelenteni azt a 8 Forma-1-es versenyt, melyhez csatlakozik a W Series is 2021-ben” – fogalmazott Ross Brawn, a Forma-1 sportigazgatója.

„Igazán izgalmas versenypályákon mutathatják majd meg kivételes tehetségüket a sorozat versenyzői. Úgy hisszük, hogy hihetetlenül fontos, hogy mindenkinek megadjuk a lehetőséget arra, hogy sportunk csúcsáig jusson, a W Series-szel kötött partnerségünk pedig megmutatja elkötelezettségünket a változatosság és a sokszínűség iránt.”

A W Series 2021-es versenynaptára:

DátumHelyszín
június 26.Le Castellet, Franciaország 
július 3.Spielberg, Ausztria 
július 17.Silverstone, Egyesült Királyság 
július 31.Budapest, Magyarország
augusztus 28.Spa-Francorchamps, Belgium 
szeptember 4.Zandvoort, Hollandia 
október 23.Austin, Amerikai Egyesült Államok 
október 30.Mexico City, Mexikó

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!