Friss hírek

Alesi: Leclerc hamarosan bajnok lesz az F1-ben

A Ferrari korábbi versenyzője, Jean Alesi szerint az olasz istálló ifjú titánja, Charles Leclerc hamarosan világbajnok lesz a Forma-1-ben.

A monacói tehetség 2018-ban érkezett meg az F1-be, tavaly pedig már a Ferrari versenyzőjeként két futamgyőzelmet is szerzett, és csapattársát, Sebastian Vettelt megelőzve a 4. helyen zárta az egyéni bajnokságot.

Alesi – aki 1991 és 1995 között versenyzett a Ferrarinál – azt mondja, Leclerc nemcsak tehetséges, hanem az ifjú pilóta egész egyszerűen egy „fenomén”.

Hirdetés
 

„Egészen biztosan világbajnok lesz hamarosan” – mondta Alesi, akinek fia, Giuliano szintén a Ferrari akadémiáján nevelkedik.

Mivel az ifjú Alesi jelenleg a Forma-2-ben versenyez, a most 55 éves egykori versenyző rendszeresen jelen van a paddockban.

„Nem igaz, hogy sokkal unalmasabb a versenyzés. Mi vagyunk azok, akik másképp nézünk rá! Egy kicsit jobban el vagyunk kényeztetve. A versenyzők felkészültek és edzettek, az autók gyorsak és erősek. A Forma-1-ben mindig nagyszerű csaták vannak, nekem pedig még mindig tetszik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alesi: Leclerc hamarosan bajnok lesz az F1-ben
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre
Norris idén is le tudta nyűgözni a McLaren főnökét

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!