Allison: Működne a Hamilton-Vettel páros, de... - F1VILÁG.HU

Allison: Működne a Hamilton-Vettel páros, de…

HIRDETÉS
A Mercedes Forma-1-es csapatának technikai igazgatója, James Allison szerint Lewis Hamilton és Sebastian Vettel megtalálnák a módját a közös munkának, ha csapattársak lennének a jövőben, mégis nehezen tudja elképzelni azt, hogy a négyszeres világbajnok az ezüstnyilakhoz szerződik.
Sebastian Vettel Lewis Hamilton champagne

Vettel a 2020-as év végén távozik a Ferraritól, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy marad-e a Forma-1-ben a következő idényre.

Versenyképes ülésre egyre kevesebb esélye van, ám a Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff nemrég azt mondta, nem zárkóznak el a német szerződtetésének lehetőségétől abban az esetben, ha jelenlegi pilótáik közül valakivel nem tudnak megállapodni.

A Mercedes technikai igazgatója, James Allison egyelőre nem lát reális esélyt arra, hogy Vettel hozzájuk szerződik, ha azonban mégis így alakul, a német megtalálná a módját annak, hogy együtt dolgozzon Hamiltonnal.

„Az első és legfontosabb dolog, amit el kell mondani, hogy egy nagyon jó versenyzőpárossal rendelkezünk. És vannak opcióink arra, hogy hozzájussunk más remek versenyzőkhöz” – mondta a szakember.

„Szóval nem könnyű elképzelni a csillagok olyan állását, mellyel ez a kérdés túlléphet az elméleti síkon. Ha viszont tényleg megtörténne, el tudnám képzelni azt, hogy mindketten megtalálnák a módját annak, hogy működjön ez a dolog.”

„Lewis egyértelműen egy fenomenális versenyző, és Sebastian is rengeteg mindent elért már. Meggyőződésem, hogy azzal a profizmussal, amivel rendelkeznek, megtalálnák a módját annak, hogy működjön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!