Az összes jegy elkelt a magyar F1-es versenyre - F1VILÁG.HU

Az összes jegy elkelt a magyar F1-es versenyre

HIRDETÉS
Négy hónappal a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt a Hungaroring kiteheti a „megtelt” táblát, a vasárnapi versenyre ugyanis már a pluszban építendő öt tribünre is elfogytak a belépőjegyek. Sőt, már állóhelyek sincsenek.
Hungarian GP Start 2021

A száguldó cirkusz mezőnye idén 37. alkalommal látogat majd el a mogyoródi versenypályára, és többször beszámolhattunk már arról, hogy a magyar verseny iránt olyan nagy az érdeklődés, hogy a szervezőknek extra lelátókat kell építeniük.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a napokban elárulta, a július 31-én esedékes versenyre már az összes belépőjegy elfogyott.

„Van a pályának egy maximum kapacitása, amelyet most elértünk, így vasárnapra nem tudunk több jegyet eladni” – fogalmazott. „Számításaink szerint százezer ember még biztonsággal meg tudja közelíteni a Hungaroringet, és így a színvonalas kiszolgálást, a minőségi szórakozást is garantálni tudjuk a lelátókon és a lelátók mögötti területen is. Péntekre és szombatra még vannak jegyek, azokat most elkezdjük értékesíteni, de nincs kétségem, hogy hamar gazdára találnak.”

„Ilyen még nem volt, amióta mi vezetjük a pályát, és ez a hatalmas érdeklődés is azt támasztja alá, hogy érdemes ebbe a pályába fektetni. A fejlesztés és bővítés ugyanis – amellett, hogy a szerződéshosszabbítás szempontjából is elengedhetetlen – a nézőszámra is hatással lehetne: több szurkolót tudnánk fogadni.”

Az utóbbi évek csúcs-nézőszámát a 2019-es versenyhétvége hozta, akkor négy nap alatt 230 ezer ember kísérte figyelemmel a helyszínen a Magyar Nagydíj eseményeit, és csak vasárnap 92 ezren szurkoltak a Hungaroringen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Az összes jegy elkelt a magyar F1-es versenyre
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!