Bojkottálta az FIA-gála előtti fotózást a Mercedes - F1VILÁG.HU

Bojkottálta az FIA-gála előtti fotózást a Mercedes

Nem vett részt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) díjátadója előtti fotózáson a Mercedes – a német istállónak csütörtök estig van lehetősége arra, hogy fellebbezzen a versenybíróság abu dhabi döntése ellen.

Mint ismert, a Mercedes megóvta a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj végeredményét a versenyirányítás vitatható döntései miatt, óvásait azonban a versenybírók elutasították. A német istálló ezt követően jelezte fellebbezési szándékát.

Hogy formálisan is benyújtsák a fellebbezést, a csapatnak csütörtök estig van ideje, ekkor telik le ugyanis a rendelkezésre álló 96 óra. Pikáns adalék, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szokásos év végi díjátadó gáláját, ahol a Mercedes két okból is jelen kellene, hogy legyen: egyrészt megnyerték a Forma-1-es konstruktőri bajnokságot, másrészt a Forma-E-ben is győzedelmeskedtek.

Úgy tudni azonban, a Mercedes bojkottálta a gálát megelőző fotózást, tehát sem Forma-1-es, sem Forma-E-s autóját nem bocsájtotta a szervezők rendelkezésére.

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton mindazonáltal szerdán megjelent a Windsori kastélyban, ahol Károly walesi herceg lovaggá ütötte.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!