Ecclestone: Nem lesz idén Bahreini Nagydíj - F1VILÁG.HU

Ecclestone: Nem lesz idén Bahreini Nagydíj

HIRDETÉS

Habár a WMSC múlt pénteki ülésén zöld utat adott a Bahreini Nagydíj 2011-es visszatérésének, Bernie Ecclestone szerint nem sok esély van arra, hogy a márciusban elhalasztott futamot még idén megtartják.



Habár a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsa (WMSC) múlt pénteki ülésén zöld utat adott a Bahreini Nagydíj 2011-es visszatérésének, a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone szerint nem sok esély van arra, hogy a márciusban elhalasztott futamot még az idei évben megtartják.

Tovább folytatódnak a viták a Bahreini Nagydíj október 30-i megrendezése kapcsán: ahogyan arról kedden már beszámoltunk, a Forma-1-es Csapatok Érdekvédelmi Szervezet (FOTA) nemrégiben levelet intézett az FIA-nak, melyben kifejtette álláspontját a verseny idei visszatérése kapcsán, miszerint nem kívánnak versenyezni a szigetországban október 30-án.

Ecclestone a minap a BBC-nek úgy nyilatkozott, ő sem tartja valószínűnek, hogy a versenyt megtartják ősszel – ezzel pedig decemberre tolják ki az Indiai Nagydíj időpontját.

„Remélhetőleg béke és csend honol majd Bahreinben és visszatérhetünk a jövőben, de persze nem most” – mondta az üzletember.

„A versenynaptáron nem lehet változtatni a résztvevők beleegyezése nélkül – ezek a tények.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!