Friss hírek

Elmaradnak az utcai versenyek? Reagált az F1!

Reagált a Forma-1 szóvivője azokra a pletykákra, melyek szerint a koronavírus-járvány miatt idén nem lehet megrendezni a száguldó cirkusz utcai versenyeit.

Bár még csak január van, az idei szezonra tervezett F1-es naptáron már most módosítani kellett: a március 21-re tervezett Ausztrál Nagydíjat novemberre halasztották, a világbajnokság így Bahreinben rajtol el egy héttel később, március 28-án.

Az áprilisra tervezett Kínai Nagydíjat szintén nem tudják megtartani, és jó esély van rá, hogy ezt a futamot a későbbi programba sem sikerül bezsúfolni – jelenleg tehát így néz ki a 2021-es módosított versenynaptár.

A nemzetközi sajtóban közben elterjedt a hír, hogy az idei naptár utcai versenyei egytől egyig veszélybe kerültek, így elképzelhető, hogy sem Monacóban, sem Bakuban, Szingaúrban és Dzsiddában nem lesz futam.

A Forma-1 szóvivője viszont gyorsan cáfolta is ezeket a sajtóhíreket.

„Kijelöltük a 2021-es módosított naptár részleteit, és nincsenek egyéb változások. Az a feltételezés, hogy az utcai versenyeket nem rendezik meg, teljes mértékben hibás” – fogalmazott.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!