Ezt üzeni a rajongóknak az F1 vezérigazgatója - F1VILÁG.HU

Ezt üzeni a rajongóknak az F1 vezérigazgatója

HIRDETÉS
Nyílt levelet intézett a Forma-1 rajongóinak a száguldó cirkusz vezérigazgatója, Chase Carey azok után, hogy eddig összesen négy királykategóriás versenyhétvégét kellett törölni vagy halasztani.
SPIELBERG,AUSTRIA,07.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Chase Carey (Formula One Group). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.

A Forma-1 2020-as szezonja múlt hétvégén kezdődött volna Melbourne-ben, a mezőny annak rendje és módja szerint el is utazott a versenyhelyszínre, ám miután a paddockban is felütötte fejét a koronavírus, végül törölték a versenyhétvégét.

A Kínai Nagydíj halasztásáról már februárban döntöttek, pénteken pedig azt is bejelentették, hogy a bahreini és vietnámi futamokat sem rendezik meg a tervezett időpontokban.

A történtek után Chase Carey, a Forma-1 vezérigazgatója nyílt levelet tett közzé.

„Kedves F1-rajongók!

„Szerettünk volna megosztani veletek néhány gondolatot és nézőpontot a múlt hétvégével kapcsolatban, miközben a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyzetet kezeljük.”

„Mindenekelőtt elsődleges prioritás számunkra a rajongók, a csapatok és a szervezők biztonsága, akárcsak a közönségé.”

„Sajnáljuk azokat a rajongókat, akiket érintett a versenyhétvége törlése Ausztráliában, vagy a további versenyek elhalasztása. Ezeket a döntéseket a Forma-1, az FIA és a helyi promóterek hozták meg a gyorsan változó körülmények közepette, ám úgy érezzük, helyes és szükséges döntések születtek. Szeretnénk kifejezni azt is, hogy gondolunk azokra, akiket közvetlenül érintett a járvány, beleértve a Forma-1 családjába tartozókat is.”

„Tudjuk, hogy mindenki tudni szeretné, mi következik most a Forma-1 számára 2020-ban. Pontos választ ma még nem tudunk adni, hiszen folyamatosan változik a helyzet. Viszont azt tervezzük, hogy elkezdjük a 2020-as bajnokságot, amint biztonságos lesz. Napi szinten figyeljük az eseményeket szakértőkkel és hivatalos személyekkel közösen, miközben próbáljuk kiértékelni, hogy merre tovább a következő hónapokban. Folyamatosan informálunk majd benneteket a részletekről – amilyen hamar csak lehet – a Formula1.com weboldalon.”

„Hálásak vagyunk a támogatásotokért és megértésetekért, és a legjobbakat kívánjuk nektek és a családotoknak.”

Hirdetés

Tisztelettel:

Chase

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!