Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Ezt üzeni a rajongóknak az F1 vezérigazgatója

SPIELBERG,AUSTRIA,07.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Chase Carey (Formula One Group). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.
Fotó: Red Bull
Nyílt levelet intézett a Forma-1 rajongóinak a száguldó cirkusz vezérigazgatója, Chase Carey azok után, hogy eddig összesen négy királykategóriás versenyhétvégét kellett törölni vagy halasztani.

A Forma-1 2020-as szezonja múlt hétvégén kezdődött volna Melbourne-ben, a mezőny annak rendje és módja szerint el is utazott a versenyhelyszínre, ám miután a paddockban is felütötte fejét a koronavírus, végül törölték a versenyhétvégét.

A Kínai Nagydíj halasztásáról már februárban döntöttek, pénteken pedig azt is bejelentették, hogy a bahreini és vietnámi futamokat sem rendezik meg a tervezett időpontokban.

A történtek után Chase Carey, a Forma-1 vezérigazgatója nyílt levelet tett közzé.

„Kedves F1-rajongók!

„Szerettünk volna megosztani veletek néhány gondolatot és nézőpontot a múlt hétvégével kapcsolatban, miközben a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyzetet kezeljük.”

„Mindenekelőtt elsődleges prioritás számunkra a rajongók, a csapatok és a szervezők biztonsága, akárcsak a közönségé.”

„Sajnáljuk azokat a rajongókat, akiket érintett a versenyhétvége törlése Ausztráliában, vagy a további versenyek elhalasztása. Ezeket a döntéseket a Forma-1, az FIA és a helyi promóterek hozták meg a gyorsan változó körülmények közepette, ám úgy érezzük, helyes és szükséges döntések születtek. Szeretnénk kifejezni azt is, hogy gondolunk azokra, akiket közvetlenül érintett a járvány, beleértve a Forma-1 családjába tartozókat is.”

„Tudjuk, hogy mindenki tudni szeretné, mi következik most a Forma-1 számára 2020-ban. Pontos választ ma még nem tudunk adni, hiszen folyamatosan változik a helyzet. Viszont azt tervezzük, hogy elkezdjük a 2020-as bajnokságot, amint biztonságos lesz. Napi szinten figyeljük az eseményeket szakértőkkel és hivatalos személyekkel közösen, miközben próbáljuk kiértékelni, hogy merre tovább a következő hónapokban. Folyamatosan informálunk majd benneteket a részletekről – amilyen hamar csak lehet – a Formula1.com weboldalon.”

„Hálásak vagyunk a támogatásotokért és megértésetekért, és a legjobbakat kívánjuk nektek és a családotoknak.”

Tisztelettel:

Chase

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS