Hungary-3@2xCreated with Sketch.
  Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Nürburgring
Fotó: Scuderia Ferrari

F1: 20 ezer néző mehet a Nürburgringre

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

F1: 20 ezer néző mehet a Nürburgringre

20 ezer néző lehet ott a két és fél hét múlva esedékes Eifel Nagydíjon, a Nürburgringen – a szervezők hamarosan a jegyértékesítésbe is belekezdenek.

A 2020. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat zárt kapuk mögött kezdődött el, a bő egy héttel ezelőtti Toszkán Nagydíjon azonban néhány ezer néző már helyet foglalhatott a lelátókon.

Most a nürburgringi verseny szervezői jelentették be, hamarosan 20 ezer jegyet értékesítenek több fázisban. Az első szakaszban a 3-as, a 4-es és az 5-ös kanyar lelátóira árulják a jegyeket, ha pedig a járványhelyzet engedi, további helyekre is értékesítenek majd a hátralévő hetekben.

A versenyhelyszínen természetesen szigorú biztonsági intézkedések lesznek érvényben, a nézőknek pedig úgynevezett ülőblokkokat alakítanak ki négy ülőhellyel. A blokkokat pedig megfelelően különválasztják egymástól.

A nézőknek arcmaszkot kell viselniük, és minden lelátónak külön parkolója lesz majd. A háromnapos belépőjegyek ára 199 eurótól indul.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik a Nürburgringen!