F1: Minden készen áll a Vietnámi Nagydíjra, a koronavírus ellenére is

Vietnam Grand Prix, Hanoi, track
Fotó: Vietnam Grand Prix Corporation
Chase Carey, a Forma-1 ügyvezetője megerősítette, a Vietnámi Nagydíj előkészületei a terv szerint haladnak, és a koronavírus terjedése ellenére jelenleg az az álláspontjuk, hogy megtartják a versenyt.

A koronavírus miatt elhalasztották a Kínai Nagydíjat, és az is elképzelhető, hogy az első néhány versenyt nem rendezik meg a járvány miatt.

A Vietnámi Nagydíj új versenyhelyszínként kerül a naptárba, a napokban már a pálya építését is befejezték, így készen állnak a mezőny fogadására, és a jelenlegi határozott álláspontjuk az, hogy megrendezik az eseményt

„A verseny előkészületei a tervezett ütem szerint haladnak” – nyilatkozta a Vietnámi Nagydíj ügyvezetője, Le Ngoc Chi. „A hanoi F1-es versenyt 2020-ban a tervezettek szerint megrendezzük. Természetesen figyelemmel kísérjük a helyzetet, és ha valami változás lesz, akkor értesítjük a látogatókat és a médiát is.”

Chase Carey, a Liberty Media ügyvezetője elmondta, szeretne látogatást tenni Vietnámban még a verseny megrendezése előtt, és egyelőre nem tartanak attól, hogy elhalasztják a futamot. 

„Terveink szerint haladunk a versennyel” – mondta Carey. „Beszéltem a vietnámi partnereinkkel, és úgy tervezem, hogy március 16-án, Melbourne-ből Londonba tartva megállok Hanoiban. Minden készen áll.”

A Forma-1 vezetősége folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus terjedését, és a veszély mértékét figyelembe véve fognak dönteni arról, hogy elutaznak-e a szezon első néhány versenyére.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!