F1: Minden készen áll a Vietnámi Nagydíjra, a koronavírus ellenére is - F1VILÁG.HU

F1: Minden készen áll a Vietnámi Nagydíjra, a koronavírus ellenére is

HIRDETÉS
Chase Carey, a Forma-1 ügyvezetője megerősítette, a Vietnámi Nagydíj előkészületei a terv szerint haladnak, és a koronavírus terjedése ellenére jelenleg az az álláspontjuk, hogy megtartják a versenyt.
Vietnam Grand Prix, Hanoi, track

A koronavírus miatt elhalasztották a Kínai Nagydíjat, és az is elképzelhető, hogy az első néhány versenyt nem rendezik meg a járvány miatt.

A Vietnámi Nagydíj új versenyhelyszínként kerül a naptárba, a napokban már a pálya építését is befejezték, így készen állnak a mezőny fogadására, és a jelenlegi határozott álláspontjuk az, hogy megrendezik az eseményt

„A verseny előkészületei a tervezett ütem szerint haladnak” – nyilatkozta a Vietnámi Nagydíj ügyvezetője, Le Ngoc Chi. „A hanoi F1-es versenyt 2020-ban a tervezettek szerint megrendezzük. Természetesen figyelemmel kísérjük a helyzetet, és ha valami változás lesz, akkor értesítjük a látogatókat és a médiát is.”

Chase Carey, a Liberty Media ügyvezetője elmondta, szeretne látogatást tenni Vietnámban még a verseny megrendezése előtt, és egyelőre nem tartanak attól, hogy elhalasztják a futamot. 

„Terveink szerint haladunk a versennyel” – mondta Carey. „Beszéltem a vietnámi partnereinkkel, és úgy tervezem, hogy március 16-án, Melbourne-ből Londonba tartva megállok Hanoiban. Minden készen áll.”

A Forma-1 vezetősége folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus terjedését, és a veszély mértékét figyelembe véve fognak dönteni arról, hogy elutaznak-e a szezon első néhány versenyére.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!