Fotók: Már érkeznek az F1-es kamionok Spielbergbe!

McLaren truck, Spielberg, Austria, 2020
Fotó: F1VILÁG
Hétvégén végre valahára megkezdődik a Forma-1 2020-as szezonja. Bár a mostani versenyhétvégék a megszokottaktól eltérőek lesznek, az biztos, hogy mindenki tűkön ülve várja már a rajtot!

A Red Bull Ringen július elején két futamot is megrendeznek: az egyiket most hétvégén, 5-én, a másikat pedig július 12-én.

A versenyhétvégéket természetesen szigorú biztonsági előírások mellett tartják meg, ennek megfelelően pedig a motorhome-ok szemet gyönyörködtető látványáról is le kell mondanunk, mint ahogy természetesen nézők sem látogathatják az eseményeket.

Spielbergben pedig már mindenki gőzerővel készül a szezonrajtra, a csapatok is folyamatosan érkeznek a pályára a felszereléssel: erről hétvégén mi magunk is meggyőződhettünk, hiszen ellátogattunk a Red Bull Ringre, ahol egy kicsit szemügyre vettük az eseményeket.

Fotók:

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései