Friss hírek

Grosjean Abu Dhabiban már versenyezni akar

A jövő hétvégén esedékes szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon már újra versenyezne a vasárnap súlyos balesetet szenvedő Romain Grosjean – ezt mondja a Haas csapatfőnöke, Günther Steiner.

A francia pilótát várhatóan csak szerdán engedik ki a kórházból, ahová kisebb égési sérülésekkel szállították, miután félelmetes balesetet szenvedett a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj első körében.

A Haas csapata azóta bejelentette, Grosjean nem állhat rajthoz a hétvégi Szahíri Nagydíjon, autóját így a csapat tartalékosa, Pietro Fittipaldi vezeti majd.

Günther Steiner, az amerikai istálló csapatfőnöke viszont elárulta, Grosjean Abu Dhabiban versenyezni akar.

„Romain tényleg nagyon szeretné. Beszéltem vele tegnap erről. Nagyon ott akar lenni Abu Dhabiban. De mondtam neki, ’próbálj meg jobban lenni, beszélünk vasárnap vagy hétfőn, hogy hogy érzed magad, hogy van-e rá mód’.”

„Jelenleg van még időnk dönteni. Pietro itt van, Romain itt van, csak látnunk kell, hogyan érzi magát. Szóval nem fogom elkapkodni a döntést, az egészségén múlik.”

„Még egy éjszakát kórházban tölt, azt mondják, így biztonságosabb környezetben van – főleg az égési sérülések miatt. Szóval azt mondták neki, hogy még egy éjszakára bent tartják. De minden jól halad.”

„A srác, aki vele van, azt mondta nekem, hogy az orvosok nagyon elégedettek. Szóval az, hogy egy éjszakával tovább marad, nem azért van, mert valamilyen visszalépés történt, vagy probléma van. Csak jobb bent tartani még egy éjszakára, hogy gyorsabban gyógyuljon.”

„Ma még nem beszéltem vele, mert az orvosokkal volt. De tegnap mentálisan stabil, nagyon jó állapotban volt. Próbál jobban lenni Abu Dhabira. Ez a célja.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!