Grosjean hajnalban, WhatsApp-on tudta meg Vetteltől, hogy nem lesz Ausztrál Nagydíj

CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - FEBRUARY 26: Romain Grosjean, Haas in the garage during the Barcelona February testing II at Circuit de Barcelona-Catalunya on February 26, 2020 in Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain. (Photo by Andy Hone / LAT Images)
Fotó: Haas F1 Team
A Haas versenyzője, Romain Grosjean egy interjúban elárulta, az Ausztrál Nagydíj nyitónapjának hajnalán egy WhatsApp-üzenetből tudta meg Sebastian Vetteltől, hogy elmarad az idénynyitó.

A száguldó cirkusz mezőnye elutazott Ausztráliába március közepén, ám miután az F1-es paddockban is felütötte a fejét a koronavírus, végül a futam elhalasztása mellett döntöttek.

A hivatalos döntés viszont csak péntek délelőtt született meg, azt követően, hogy a rajongókat már elkezdték beengedni a versenypályára. Pedig két versenyző, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen nem sokkal 6 óra után már repülővel elhagyta az országot.

„A pletyka csütörtök este kezdett el terjedni” – mondta Grosjean egy interjúban Kym Illman F1-es fotósnak.

„Éjszaka aztán nem aludtam valami jól. Hajnali 3 órakor WhatsApp-on beszéltem Sebastian Vettellel. Kérdeztem tőle, hogy ’hol vagy, miért vagy ébren?’. Ő azt felelte, ’épp a repülőtérre tartok’.”

„Mondtam neki, hogy ’én még nem hallottam semmi hivatalosat, szóval maradtam. Ő erre azt felelte, ’a csapatom szólt, hogy mehetek, úgyhogy leléptem’.”

„Szóval péntek hajnalban, 3-4 óra körül melbourne-i idő szerint tudtam meg, hogy a dolgok nem állnak túl fényesen.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS