Hamilton hiába kérte a Mercedest, hogy kockáztassanak

SINGAPORE STREET CIRCUIT, SINGAPORE - SEPTEMBER 22: Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10 pit stop during the Singapore GP at Singapore Street Circuit on September 22, 2019 in Singapore Street Circuit, Singapore. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)
Fotó: Pirelli
Lewis Hamilton nem érti, hogy csapata, a Mercedes miért nem hallgatott rá, és miért nem próbálkoztak elévágással a Szingapúri Nagydíj kiállásai során.

Hamilton a 2. helyről kezdhette meg a Szingapúri Nagydíjat, azonban végül csak a 4. pozícióban végzett, így a dobogóra sem állhatott fel. A brit pilóta úgy gondolja, könnyen nyerhettek volna, ha a csapat rá hallgat

„Tudtuk, hogy elévágással kellene próbálkoznunk, tudtam reggel is, és a megbeszélésen mondtam, hogy vállaljuk a kockázatot – de ők nem vállalták” – mondta a regnáló világbajnok. 

A brit azonban nem haragszik a Mercedesre, de szerinte szükség van arra, hogy összekapják magukat, hiszen a szezon második felében a Ferrari „ki van éhezve a győzelemre”. 

„Együtt nyerünk és együtt veszítünk csapatként, szóval lenyeljük a dolgot. Természetesen fájdalmas ez számunkra, mert könnyen nyerhettünk volna ma” – véli a brit. 

„Úgy érzem, hogy a Ferrari most éhesebb, szóval nekünk egy fokozattal feljebb kell kapcsolnunk. Még mindig mi vagyunk a legjobb csapat és megvannak a képességeink. Túl kell lépnünk ezen – le fogunk ülni megbeszélni, és visszatérünk a versenybe.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!