Hamilton: Jó volt újra érezni ezt a teljesítményt - F1VILÁG.HU

Hamilton: Jó volt újra érezni ezt a teljesítményt

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője magabiztos győzelmet aratott a Forma-1-es Stájer Nagydíjon: a brit a múlt heti nehézségek után nagyon örül, hogy sikerült megszereznie a győzelmet.
2020 Styrian Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes

Hamilton úgy nyilatkozott, a Red Bull Ring nem tartozik azon pályák közé, ahol nagyon erősnek érzi magát, éppen ezért örül különösen a Stájer Nagydíjon aratott győzelmének. 

Ennek ellenére a brit szombaton esős körülmények között megszerezte a pole pozíciót, majd nem is engedte ki kezéből a győzelem lehetőségét a versenyen – magabiztos versenyzéssel állhatott a dobogó legfelső fokára. 

„Vannak pályák, ahol néhány versenyző erősebb, mint a többiek – de ez egyike a leggyengébb pályáimnak. Először is köszönetet szeretnék mondani a csapatnak és mindenkinek a gyárban” – kezdte Hamilton. „Jó újra itt lenni és versenyezni – ráadásul ilyen teljesítménnyel. Az, hogy így tértünk vissza a múlt hét után, remek előrelépést jelent.”

A múlt hétvége pszichológiailag kihívást jelentett számomra – hogy a verseny előtt a stewardok behívtak, majd jött a második büntetés a versenyen” – mondta Hamilton a a Sky Sportsnak.

„Soha nem könnyű, de a múltat nem tudjuk megváltoztatni. Amit tehetünk, hogy az energiánkat a jövőre irányítjuk. Szóval biztosra mentem abban, hogy megfelelően készültem, ettem, aludtam és keményen dolgoztam Bonóval és a srácokkal, megnéztük, hogy mi ment múlt héten rosszul – és azon dolgoztunk, hogy erre a hétre ezeket a dolgokat megjavítsuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!