F170

Hamilton: Jó volt újra érezni ezt a teljesítményt

2020 Styrian Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője magabiztos győzelmet aratott a Forma-1-es Stájer Nagydíjon: a brit a múlt heti nehézségek után nagyon örül, hogy sikerült megszereznie a győzelmet.

Hamilton úgy nyilatkozott, a Red Bull Ring nem tartozik azon pályák közé, ahol nagyon erősnek érzi magát, éppen ezért örül különösen a Stájer Nagydíjon aratott győzelmének. 

Ennek ellenére a brit szombaton esős körülmények között megszerezte a pole pozíciót, majd nem is engedte ki kezéből a győzelem lehetőségét a versenyen – magabiztos versenyzéssel állhatott a dobogó legfelső fokára. 

„Vannak pályák, ahol néhány versenyző erősebb, mint a többiek – de ez egyike a leggyengébb pályáimnak. Először is köszönetet szeretnék mondani a csapatnak és mindenkinek a gyárban” – kezdte Hamilton. „Jó újra itt lenni és versenyezni – ráadásul ilyen teljesítménnyel. Az, hogy így tértünk vissza a múlt hét után, remek előrelépést jelent.”

A múlt hétvége pszichológiailag kihívást jelentett számomra – hogy a verseny előtt a stewardok behívtak, majd jött a második büntetés a versenyen” – mondta Hamilton a a Sky Sportsnak.

„Soha nem könnyű, de a múltat nem tudjuk megváltoztatni. Amit tehetünk, hogy az energiánkat a jövőre irányítjuk. Szóval biztosra mentem abban, hogy megfelelően készültem, ettem, aludtam és keményen dolgoztam Bonóval és a srácokkal, megnéztük, hogy mi ment múlt héten rosszul – és azon dolgoztunk, hogy erre a hétre ezeket a dolgokat megjavítsuk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS