Hamilton szerint Vettel vissza fog térni a Forma-1-be - F1VILÁG.HU

Hamilton szerint Vettel vissza fog térni a Forma-1-be

HIRDETÉS
Lewis Hamilton szerint Sebastian Vettel nem fogja bírni Forma-1-es versenyzés nélkül, és visszatér majd a száguldó cirkuszba.
Sebastian Vettel, Aston Martin, Lewis Hamilton, Mercedes

A német versenyző még 2007-ben debütált az F1-ben, 2010 és 2013 között pedig sorozatban négy világbajnoki címet nyert a Red Bull csapatával. Később a Ferrarihoz szerződött, ahol nem sikerült megismételnie hőse, Michael Schumacher sikereit, az elmúlt két szezonban pedig az Aston Martin versenyzőjeként jobbára a középmezőnyben harcolt.

Vettel még nyáron, közvetlenül a Magyar Nagydíj előtt jelentette be, a 2022-es szezon végén befejezi Forma-1-es pályafutását, néhány hete azonban ő maga is elismerte, fogalma sincs, hogyan telnek majd a mindennapja a versenyzés nélkül, így el tudja képzelni a visszatérést.

Vettel csütörtökön Lewis Hamiltonnal együtt hivatalos volt az Abu Dhabi Nagydíj sajtótájékoztatójára, ahol utóbbi versenyző arról beszélt, szerinte a négyszeres világbajnokokot látni fogjuk még a Forma-1-ben.

„Csak ültem itt, és azon gondolkodtam, hogy a legtöbben visszatérnek, ő is vissza fog térni” – mondta Hamilton, majd a német pilótához fordult, és azt mondta neki: „Valószínűleg vissza fogsz térni. Látjuk, hogy mások is visszatérnek. Szóval úgy ülök itt, hogy igen, elfogadom, hogy ez az utolsó versenyed, de vissza fogsz térni.”

„A Forma-1 vissza tud szívni, sok más versenyző esetében észrevehettük ezt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!