Hivatalos: Távozik az F1 kereskedelmi igazgatója

Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. Saturday 15 April 2017. Sean Bratches, Managing Director of Commercial Operations, Formula One Group. World Copyright: Charles Coates/LAT Images ref: Digital Image _27I3120
Fotó: Formula 1
Távozik posztjáról a Forma-1 kereskedelmi igazgatója, Sean Bratches – erősítette meg a száguldó cirkusz vezetősége hétfőn.

A szakembert még 3 éve, a Libert Media „hatalomátvételét” követően nevezték ki, és szorosan együtt dolgozott Chase Carey ügyvezetővel, valamint Ross Brawn sportigazgatóval.

2019-ben viszont már arról lehetett hallani, a szakember szeretne több időt tölteni a családjával, így végül a mai bejelentés alapján távozik posztjáról, és a továbbiakban tanácsadóként segíti a Liberty Media munkáját.

„Szeretnék köszönetet mondani Seannak a Forma-1-es vezetőség minden tagja nevében, szenvedéllyel és szakértelemmel végezte munkáját az elmúlt 3 évben” – mondta Chase Carey.

„Örömömre szolgál, hogy a jövőben tanácsadóként segít bennünket egyesült államokbeli otthonából, és mindig tagja marad a Forma-1 családjának.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!