Friss hírek

Már ma eldőlhet az F1-es szezonrajt sorsa!

SPIELBERG,AUSTRIA,28.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Nico Huelkenberg (GER/ Renault) and Valtteri Bottas (FIN/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber // GEPA pictures/Red Bull Content Pool // AP-1ZSN4H9GW1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Már ezen a héten döntés születhet arról, hogy július első hétvégéjén elrajtolhat-e a Forma-1-es világbajnoki sorozat Ausztriában.

A száguldó cirkusz 2020-as szezonja a tervek szerint a Red Bull Ringen kezdődik majd el: Spielbergben rögtön két futamot is rendeznek, az egyiket július 5-én, a másikat július 12-én.

Ahogyan arról az F1Világ.hu már beszámolt, a Red Bull csütörtökön elküldte a verseny biztonságos megrendezésével kapcsolatos terveit az osztrák egészségügyi minisztériumnak.

Lapértesülések szerint a kapott információkat pénteken vagy szombaton vizsgálják meg alaposan kormányzati szinten, és egy videókonferenciát is tartanak majd a felek.

A zárt kapus versenyeket természetesen szigorú biztonsági intézkedések mellett tartják meg: a résztvevőket kétnaponta koronavírus-tesztnek vetik alá, a csapatokat pedig a lehető legjobban elszeparálják majd egymástól: külön hotelekben szállnak meg, és külön járműflottával utaznak majd a pályára minden nap.

A legfontosabb fejleményekről természetesen folyamatosan beszámolunk itt, az F1Világ.hu-n!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!