Marko: Jó irányba haladunk az Osztrák Nagydíjjal

SPIELBERG,AUSTRIA,28.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Norbert Vettel (father of Sebastian Vettel) and motorsport consultant Helmut Marko (Red Bull). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.
Fotó: Red Bull
Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elégedett az osztrák kormány hozzáállásával, ami az F1-es Osztrák Nagydíj megrendezését illeti.

Werner Kogler osztrák sportminiszter szerdán sajtótájékoztatót tartott, ahol kijelentette, a kormány nem fog az F1-es verseny útjába állni, így zárt kapuk között nyáron megrendezhetnék az Osztrák Nagydíjat.

Helmut Marko elmondta, ha továbbra is javul a koronavírus-helyzet Ausztriában, akkor meg fogják rendezni a futamot – azonban döntés továbbra sincs ezzel kapcsolatban. 

„Még semmi nincs eldöntve, de legalább pozitív tendencia van, és alapvetően készen állnánk” – nyilatkozta Marko az F1-Insider.com-nak. „Nem szabad, hogy visszaesés legyen a számokban, ami a koronavírust illeti – és minden biztonsági intézkedést be kell tartani.”

„Jelen pillanatban legalább minden a helyes irányba megy” – véli Marko. 

Korábban arról is szóltak a hírek, hogy Spielbergben akár több versenyt is rendezhetnek, azonban a Red Bull szakembere elmondta, erről még nem egyeztettek az illetékesekkel. 

„Azon, hogy lesz-e további verseny a Red Bull Ringen, egyelőre még nem kellett gondolkodnunk.” 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS