Portugál Nagydíj

Monacóban is az élmezőnyben csatázna a Williams

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Monacóban is az élmezőnyben csatázna a Williams

A spanyolországi győzelmet követően nagy reményekkel utazik Monte-Carlóba a Williams istálló ifjú versenyzője, Pastor Maldonado.


A spanyolországi győzelmet követően nagy reményekkel utazik Monte-Carlóba a Williams istálló ifjú versenyzője, Pastor Maldonado.

A venezuelai tehetség élete első F1-es diadalát aratta bő egy hete, Barcelonában, és bízik abban, hogy a bajnokság hatodik versenyén is szép eredményt érhet el csapata.

„A monacói egy nagy kihívást jelentő pálya a versenyzők számára úgy fizikailag, mint mentális szempontból, mivel folyamatos koncentrációra van szükség. Én viszont nagyon élvezem ezt a kihívást, és a múltban rendszerint jól mentem itt” – mondta Maldonado.

„Nagyon magabiztos vagyok az elmúlt versenyen aratott diadalom után, szóval nagyon remélem, hogy Monacóban újabb erős eredményt érhet el a csapat.”

Maldonado csapattársa, Bruno Senna hozzátette, optimistán várja a hétvégét, hiszen korábban mindig jól szerepelt Monaco utcáin, így reméli, hogy ezúttal sem okoz majd csalódást.

„A monacói egyike kedvenc pályáimnak, hiszen annak ellenére, hogy utcai helyszín, nagyon ritmusos, és, ha elkapod a fonalat, remek köröket futhatsz” – fogalmazott a brazil.

„Jól szerepeltem itt a múltban, és remélhetőleg ez a tendencia ezen a hétvégén is folytatódik majd, és szerezhetünk néhány pontot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!