Friss hírek

Palmer: A Renault helyében én sem döntenék még

A Renault újonc versenyzője, Jolyon Palmer elárulta, abszolút megérti, hogy csapata még nem kíván döntést hozni 2017-es versenyzőpárosával kapcsolatban.


A Renault újonc versenyzője, Jolyon Palmer elárulta, abszolút megérti, hogy csapata még nem kíván döntést hozni 2017-es versenyzőpárosával kapcsolatban.

A brit tehetség, illetve csapattársa, Kevin Magnussen szerződése is lejár az idei szezont követően, a Renault pedig várhatóan csak szeptemberben dönt arról, milyen versenyzőpárossal kíván nekivágni a következő idénynek.

Palmer azt mondja, bizakodó, hiszen úgy érzi, egyre jobb versenyzővé válik, a Renault helyében azonban ő sem siettetné a döntést.

„Jól érzem magam, mert minden hétvégén egyre jobb vagyok, és ezt a csapat is látja” – mondta bizakodóan a brit tehetség.

„Az első versenyek talán nehezebben alakultak, de újoncként egyre jobbá válok. Ami a fejlődést illeti, a csapat nagyot lép majd előre jövőre, én pedig itt akarok lenni. Tudom, hogy képes vagyok elvégezni a feladatomat, és ha így lesz, a csapat is hinni fog bennem, és szerintem a jövőben is jó munkát tudnék végezni.”

„Az igazság az, hogy sok csapatnak fogalma sincs arról, kikkel áll rajthoz jövőre, hacsak nincs több évre szóló szerződésük a versenyzőikkel. Nálunk nem ez a helyzet, de nincs ok a sietségre.”

„Ha én lennék a Renault főnöke, még nem hoznék döntést, mert nem látom szükségét. Arra fókuszálunk, hogy javítsunk azon, amin lehet idén, illetve dolgozzunk a jövő évi autón is. A legjobb, amit tehetnek, hogy minél több versenyt megnéznek, hogy lássák, Kevin és én hogy teljesítünk, ha pedig elégedettek, nincs ok a változtatásra.”

Palmer csapattársa, Kevin Magnussen szintén bízik abban, hogy a Renault-nál maradhat jövőre.

„Az a célom, hogy a csapatnál maradjak, sokáig szeretnék még itt versenyezni” – mondta a dán tehetség.

„Az ember mindig visszatekinthet, és mondhatja azt, hogy lehetett volna jobb, vagy csinálhatta volna másképp a dolgokat, de én mindig a tőlem telhető legjobbat nyújtom. Néha az ember átlép egy határt, elkövet hibákat, de alapvetően nem gondolom úgy, hogy rossz munkát végeztem eddig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!