Pereznek hamarosan lesznek hírei a jövőjéről - F1VILÁG.HU

Pereznek hamarosan lesznek hírei a jövőjéről

HIRDETÉS
A jelenleg még a Racing Point csapatánál versenyző Sergio Perezt azt mondja, „hamarosan” hírekkel szolgálhat Forma-1-es jövőjével kapcsolatban. A hírek szerint a mexikói pilóta a Williamshez szerződhet.
Sergio Perez, Racing Point, in the press conference

Perez azért kénytelen új csapat után nézni, mert jelenlegi alakulata, a Racing Point Sebastian Vettelre cseréli őt 2021-ben.

Korábban arról szóltak a hírek, a rutinos pilóta a Haashoz, vagy az Alfa Romeóhoz szerződhet, ám míg előbbi versenyző várhatóan Nikita Mazepint és Mick Schumachert szerződteti, addig utóbbi csapat megtartja Kimi Räikkönent és Antonio Giovinazzit.

Bár a Williams még nyáron bejelentette, jövőre is a George Russell – Nicholas Latifi kettőssel vág neki az F1-es küzdelmeknek, az elmúlt napokban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint Russell helye veszélyben forog. A brit istállónál nemrég tulajdonosváltás történt, Perez mexikói szponzorai pedig igencsak jól jöhetnek a csapatnak.

Perez újságírói kérdésre Portugáliában azt mondta, reményei szerint hamarosan hírekkel szolgálhat.

„Ahogy korábban is mondtam, nem írtam alá semmit. Szóval jelenleg nem sok mindent tudok mondani” – fogalmazott a mexikói.

„A szezon lassan a végéhez ér, szóval szerintem viszonylag hamar olyan helyzetben lehetek, hogy mondhatok valamit. De momentán nem gondolom azt, hogy sok mindent ki kellene adnom, mivel szeretném megtartani magamnak ezeket a tárgyalásokat.”

„Tiszteletben kell tartanunk minden csapatot, akikkel egyeztetünk. Szóval nincs értelme ilyesmikről beszélni jelenleg.”

„Nincs sok csapat – valójában nagyon-nagyon kevés van.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!