Friss hírek

Räikkönen visszatért, majd közölte, nem nézte a kihagyott versenyeket

Koronavírus-fertőzése miatt két versenyen nem állhatott rajthoz Kimi Räikkönen, az Alfa Romeo versenyzője azonban a hétvégi Orosz Nagydíjon már újra ott lesz a mezőnyben.

Räikkönen a Holland Nagydíjon produkált pozitív tesztet, emiatt nem állhatott rajthoz sem a zandvoorti, sem a rá következő monzai versenyen.

A „Jégembernek” nem volta komoly tünetei, a szabályokat viszont neki is be kellett tartania – Szocsiban viszont már újra versenyautóba ülhet.

„Jól vagyok, köszönöm. Minden rendben” – fogalmazott a korábbi világbajnok. „Örülök, hogy két kihagyott verseny után újra autóba ülhetek. Nyilván senki nem akar pozitív tesztet produkálni, de megtörtént, és követnünk kellett a szabályokat. De mindez már a múlt, már Szocsira fókuszálok.”

„A csapat mutatott némi potenciált az elmúlt néhány versenyen, most pedig jó eredménybe kell konvertálnunk mindezt. Szeretném tenni a dolgom, és remélhetőleg jó versenyem lesz.”

Arra a kérdésre, hogy követte-e a versenyeket otthonról, a finn így felelt: „Nem teljesen, nem. Elfoglalt voltam. Nem igazán emlékszem, mi történt. A rajtot megnéztem, meg néhány kört itt-ott, de nem a teljes futamot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!