Räikkönen visszatért, majd közölte, nem nézte a kihagyott versenyeket - F1VILÁG.HU

Räikkönen visszatért, majd közölte, nem nézte a kihagyott versenyeket

HIRDETÉS
Koronavírus-fertőzése miatt két versenyen nem állhatott rajthoz Kimi Räikkönen, az Alfa Romeo versenyzője azonban a hétvégi Orosz Nagydíjon már újra ott lesz a mezőnyben.
RAIKKONEN Kimi Räikkönen (fin), Alfa Romeo Racing ORLEN C41, portrait during the Formula 1 Emirates Grand Prix de France 2021, 7th round of the 2021 FIA Formula One World Championship from June 18 to 20, 2021 on the Circuit Paul Ricard, in Le Castellet, France - Photo Antonin Vincent / DPPI

Räikkönen a Holland Nagydíjon produkált pozitív tesztet, emiatt nem állhatott rajthoz sem a zandvoorti, sem a rá következő monzai versenyen.

A „Jégembernek” nem volta komoly tünetei, a szabályokat viszont neki is be kellett tartania – Szocsiban viszont már újra versenyautóba ülhet.

„Jól vagyok, köszönöm. Minden rendben” – fogalmazott a korábbi világbajnok. „Örülök, hogy két kihagyott verseny után újra autóba ülhetek. Nyilván senki nem akar pozitív tesztet produkálni, de megtörtént, és követnünk kellett a szabályokat. De mindez már a múlt, már Szocsira fókuszálok.”

„A csapat mutatott némi potenciált az elmúlt néhány versenyen, most pedig jó eredménybe kell konvertálnunk mindezt. Szeretném tenni a dolgom, és remélhetőleg jó versenyem lesz.”

Arra a kérdésre, hogy követte-e a versenyeket otthonról, a finn így felelt: „Nem teljesen, nem. Elfoglalt voltam. Nem igazán emlékszem, mi történt. A rajtot megnéztem, meg néhány kört itt-ott, de nem a teljes futamot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!