Friss hírek

Ricciardo pánikba esett, miután lett egy bizonytalan koronavírus-tesztje

Még a Toszkán Nagydíj után „bizonytalan” koronavírus-tesztet produkált a Renault Forma-1-es csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo. Az ausztrál versenyző elárulta, nagyon megijedt ettől, és kisebbfajta pánik lett úrrá rajta, amíg meg nem érkezett az újabb teszt eredménye.

Ricciardo elárulta, azért lepte meg a „bizonytalan” eredmény, mert nagyon óvatos volt az idei szezon során, és minden óvintézkedést betartott, ráadásul fegyelmezettebben állt hozzá az izolációhoz is, miután Sergio Perez még Silverstone előtt pozitív tesztet produkált.

„Egyik reggel felébredtem, és fals-pozitív lett a teszteredmény, szóval reggel 6 órakor eléggé megijedtem” – mondta a Renault versenyzője a szezonzáró abu dhabi hétvége előtt. „Igazából nem is fals-pozitív volt, hanem bizonytalan. De így is megijesztett!”

„Aztán próbáltuk kideríteni a dolgot, újabb tesztet csináltunk, és volt némi pánik, ami nem volt túl élvezetes. Természetesen végül rendben lett a dolog, de ilyenkor az ember agyában ilyenkor elkezdenek pörögni a dolgot, hogy ’érzem egy kicsit’, és ’talán elkaptam’, szóval volt némi pánik azon a reggelen.”

„A szezon előrehaladtával egyre fegyelmezettebb lettem az izolációval kapcsolatban, jobban odafigyeltem magamra, főleg azután, hogy Checo [Perez] elkapta. Úgy voltam vele, ’oké, ez nem játék’.”

„Nagyon óvatos voltam, szóval eléggé meglepett az a teszteredmény. Végül nem kaptam el, de vakartam a fejem…”

Az F1-es mezőnyből idén eddig hárman kaptál el a koronavírus-fertőzést: Sergio Perez, Lance Stroll, valamint a világbajnok Lewis Hamilton.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!