Friss hírek

Rosberg: Mindig van hová fejlődni

A legszorgalmasabb és leggyorsabb versenyzőként zárta a bahreini teszt keddi nyitónapját a Mercedes világbajnoki éllovasa, Nico Rosberg.


A legszorgalmasabb és leggyorsabb versenyzőként zárta a bahreini teszt keddi nyitónapját a Mercedes világbajnoki éllovasa, Nico Rosberg.

A német versenyző összesen 121 kört tett meg a W05-ös versenygéppel az első idényközi teszt nyitónapján, 1 perc 35,697 másodperces idejével pedig a leggyorsabbnak bizonyult, 4 tizedmásodperccel megelőzve a másodikként végző Nico Hülkenberget.

Hirdetés
 

Rosberg elárulta, bár nagyon jól alakult az első három versenyhétvége a Mercedes számára, mindig van hová fejlődniük, ezért folyamatosan dolgoznak a fejlesztéseken.

„A legfőbb célunk kedden az volt, hogy különféle beállításokat próbáljunk ki, és jobban megismerjük az abroncsokat” – nyilatkozta a német, aki jelenleg élen áll a bajnok pontvadászatban.

„Az ember mindig tanul valami újat azzal kapcsolatban, hogy miképp hozza ki a legtöbbet a gumikból, szóval ebből a szempontból produktív napot zártunk. Dolgoztunk egy kicsit a fékeken is, mivel ez egy olyan terület, mellyel nem vagyok 100 százalékig elégedett jelen pillanatban.”

„Jól alakult az elmúlt néhány hét, de az ember soha nem tudja a maximális teljesítményt kihozni az autójából. Mindig van hová fejlődni, és mi is folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsunk a versenygépen, és önmagunkon is.”

„A csapat fantasztikus munkát végez az autóval minden szempontból. A megbízhatóság, az autó és az erőforrás teljesítménye is remek. Minden adott tehát, és örülök, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak ebben a pozitív időszakban.”

A Mercedes autójával ma Lewis Hamilton rója a köröket a szahíri versenypályán.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!