Steiner nem szégyelli azt, amit Schumacherről mondott - F1VILÁG.HU

Steiner nem szégyelli azt, amit Schumacherről mondott

HIRDETÉS
A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner nem bánja azokat a kijelentéseket, melyeket Mick Schumacherrel kapcsolatban tett a 2022-es Forma-1-es szezon során, és melyeket nemrég bemutatott a Netflix Drive to Survive, azaz Hajsza a túlélésért című sorozata.
CIRCUIT DE MONACO, MONACO - MAY 19: Guenther Steiner, Team Principal, Haas F1, and Mick Schumacher, Haas F1 during the Monaco GP at Circuit de Monaco on Wednesday May 19, 2021 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

Schumacher 2021-ben és 2022-ben volt az amerikai istálló versenyzője, és míg első évében igencsak elégedettek voltak a teljesítményével, tavaly az istállón belül is rengeteg kritika érte őt.

A Drive to Survive című sorozat különösen ráfókuszált Schumacher szaúd-arábiai időmérős balesetére, mielőtt a bakui, önbizalommal kapcsolatos problémáit fedte fel a német pilótának. Schumacher komoly anyagi károkkal járó balesetei kiváltották a csapatfőnök, Günther Steiner haragját, aki másik versenyzőjével, Kevin Magnussennel, valamint a tulajdonossal, Gene Haasszal folytatott beszélgetései során is élesen bírálta a fiatal pilótát – ezeket a diskurzusokat pedig természetesen be is mutatta a sorozat.

A Motorsport.com című internetes portál meg is kérdezte ezekről a Haas csapatfőnökét, ő azonban azt mondja, „nem szégyelli” azt, amiket mondott, miközben elismerte, a Netflix sorozata kétségkívül a legpikánsabb dolgokat igyekszik bemutatni a közönségnek.

„Nem néztem meg, de tettem ezeket a nyilatkozatokat, szóval emlékszem néhány dologra, amit mondtam” – fogalmazott a szakember. „Szerintem nem mutattak meg mindent, amit mondtam, hiszen a pillanat hevében kicsúsznak dolgok a számon… A Drive to Survive pedig a legrosszabb, legjobban kiválogatott pillanatokat mutatja meg. Nyilván ezt is kell tennie a show-nak.”

„Minden, amit mondtam, elhangzott, nem tudom visszaszívni. Úgy döntöttünk, hogy nem is lesznek kivéve dolgok, hiszen nincs mit rejtegetni. Nem szégyellem.”

Schumacher szerződését végül nem hosszabbította meg a Haas csapata, helyére Nico Hülkenberg érkezett, míg az ifjú német a Mercedes tartalékversenyzője lett 2023-ra.

Steiner azt mondja, egyáltalán nem zavarja az, hogy milyen portrét fest le róla a Drive to Survive.

„Képzeljék magukat az én helyembe! A legjobb, ha nem csinálnak semmit. De ez jó? Nem. Én nem vagyok színész, ez nem színészkedés. Tettem a dolgom, és én az alapján ítélem meg a munkámat, amit elérünk a versenypályán, nem pedig az alapján, hogy Netflixen jól nézünk-e ki, vagy sem. Őszintén szólva nem igazán érdekel a dolog.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!