Friss hírek

Steiner nem szégyelli azt, amit Schumacherről mondott

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner nem bánja azokat a kijelentéseket, melyeket Mick Schumacherrel kapcsolatban tett a 2022-es Forma-1-es szezon során, és melyeket nemrég bemutatott a Netflix Drive to Survive, azaz Hajsza a túlélésért című sorozata.

Schumacher 2021-ben és 2022-ben volt az amerikai istálló versenyzője, és míg első évében igencsak elégedettek voltak a teljesítményével, tavaly az istállón belül is rengeteg kritika érte őt.

A Drive to Survive című sorozat különösen ráfókuszált Schumacher szaúd-arábiai időmérős balesetére, mielőtt a bakui, önbizalommal kapcsolatos problémáit fedte fel a német pilótának. Schumacher komoly anyagi károkkal járó balesetei kiváltották a csapatfőnök, Günther Steiner haragját, aki másik versenyzőjével, Kevin Magnussennel, valamint a tulajdonossal, Gene Haasszal folytatott beszélgetései során is élesen bírálta a fiatal pilótát – ezeket a diskurzusokat pedig természetesen be is mutatta a sorozat.

Hirdetés
 

A Motorsport.com című internetes portál meg is kérdezte ezekről a Haas csapatfőnökét, ő azonban azt mondja, „nem szégyelli” azt, amiket mondott, miközben elismerte, a Netflix sorozata kétségkívül a legpikánsabb dolgokat igyekszik bemutatni a közönségnek.

„Nem néztem meg, de tettem ezeket a nyilatkozatokat, szóval emlékszem néhány dologra, amit mondtam” – fogalmazott a szakember. „Szerintem nem mutattak meg mindent, amit mondtam, hiszen a pillanat hevében kicsúsznak dolgok a számon… A Drive to Survive pedig a legrosszabb, legjobban kiválogatott pillanatokat mutatja meg. Nyilván ezt is kell tennie a show-nak.”

„Minden, amit mondtam, elhangzott, nem tudom visszaszívni. Úgy döntöttünk, hogy nem is lesznek kivéve dolgok, hiszen nincs mit rejtegetni. Nem szégyellem.”

Schumacher szerződését végül nem hosszabbította meg a Haas csapata, helyére Nico Hülkenberg érkezett, míg az ifjú német a Mercedes tartalékversenyzője lett 2023-ra.

Steiner azt mondja, egyáltalán nem zavarja az, hogy milyen portrét fest le róla a Drive to Survive.

„Képzeljék magukat az én helyembe! A legjobb, ha nem csinálnak semmit. De ez jó? Nem. Én nem vagyok színész, ez nem színészkedés. Tettem a dolgom, és én az alapján ítélem meg a munkámat, amit elérünk a versenypályán, nem pedig az alapján, hogy Netflixen jól nézünk-e ki, vagy sem. Őszintén szólva nem igazán érdekel a dolog.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Steiner nem szégyelli azt, amit Schumacherről mondott
Még a nyári szünet előtt elkészül a McLaren ‘B-autója’
Perez átbeszélte a Red Bull-lal a Dzsiddában történteket
Verstappen még gyógyulási fázisban: Olyan volt, mintha hiányozna egy tüdőm!
Russell válaszolt Hamiltonnak: Semmiféle szerencse nem volt a szaúdi beállításaimban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!