Stroke-ot kapott az F1-legenda Jackie Stewart, de már jobban érzi magát - F1VILÁG.HU

Stroke-ot kapott az F1-legenda Jackie Stewart, de már jobban érzi magát

HIRDETÉS
A háromszoros világbajnok egy jordániai királyi esküvőn vett részt nyár elején, amikor a hotelszobájában hirtelen rosszul lett. Azóta az otthonában lábadozik.
Jackie Stewart

Sir Jackie Stewart néhány héttel ezelőtt II. Abdullah király és Rania királyné fiának, Jordánia koronahercegének esküvőjén vett részt, amikor az esemény előtti éjszakán rosszullét tört rá. Az egykori Forma-1-es pilóta A brit Daily Mail hírlapnak idézte fel a történteket.

„Az esküvő előtti éjszaka történt. Furcsa érzésre ébredtem, aztán összeestem. Semmire sem emlékszem. Hosszú időre elveszítettem az eszméletemet. Egy helyi kórházba vittek be. A fiam, Paul és a felesége ugyanabban a hotelban, egy másik szinten szálltak meg. Most sem tudom, hogyan jutottam el hozzájuk, de valamennyire magamnál lehettem, ha képes voltam odáig eljutni.”

„Elhelyeztek egy mentőautóban, de arra sem emlékszem. Őfelsége a legjobb orvosokkal kezeltetett. Minél hamarabb haza akartam utazni, ezért Bahrein koronahercege volt annyira kedves, hogy rendelkezésemre bocsátotta az egyik repülőgépét, amivel vissza tudtam térni Európába. Addigra már egészen jól éreztem magam. A járással azonban még problémáim voltak.”

Stewart a stroke előtti hetekben sűrű menetrendet követett, többek között a Miami és a Monacói Nagydíjat is meglátogatta. Érzése szerint ez is közrejátszhatott az esetben.

„Minden összeadódott. Most rendszeresen végzek fizikoterápiát, így szinte tökéletesen tudok járni. Minden jól alakul – két napra Silverstone-ba is el akarok utazni” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!