Stroll: Többé nem hallgatok Villeneuve-re - F1VILÁG.HU

Stroll: Többé nem hallgatok Villeneuve-re

HIRDETÉS
Fotó: Williams F1

Többé nem ad az 1997-es F1-es világbajnok, Jacques Villeneuve véleményére a Williams fiatal versenyzője, Lance Stroll – a kanadai elárulta, miért.

Villeneuve nemrégiben úgy nyilatkozott, elképzelhetőnek tartja, hogy Robert Kubica fejlesztő versenyzőként azon dolgozik, hogy nehezebbé tegye a Williams vezethetőségét – ezzel elérve azt, hogy az istálló kétségbe vonja pilótái, Stroll és Sergey Sirotkin teljesítményét.

Az 1997-es év világbajnoka szívesen és gyakran osztja meg véleményét a sajtó képviselőivel – tavaly Stroll teljesítményét kritizálta, aki akkor töltötte első évét a Williams istállónál.

Amikor Strollt arról kérdezték Bahreinben, hogy mit szól honfitársa Kubicával kapcsolatos véleményéhez, a fiatal pilóta így felelt:

Nincs mit mondanom. Azt hiszem, tavaly azt mondta, hogy én vagyok a valaha volt legrosszabb újonc, de dobogón végeztem, az első sorból tudtam rajtolni, 40 világbajnoki pontot szereztem, 3 ponttal és egy pozícióval maradtam el a csapattársamtól, akinek 16 éves tapasztalata volt.”

„Többé nem hallgatok Jacques Villeneuve-re.”

A Williams versenyzőjét arról is kérdezték, vajon Villeneuve miért foglalkozik vele ilyen gyakran, azonban a 19 éves pilóta nem kívánt tovább foglalkozni a témával.

„Nem készültem fel arra, hogy róla beszéljek. Vannak fontosabb dolgok is a listámon, amelyekkel foglalkoznom kell.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!