Költségplafon-ügy

Változhatnak az erőviszonyok a középmezőnyben is

A McLaren előretör, így valószínűleg új ellenfelekre találnak majd idén a középmezőnyben helyet foglaló csapatok – véli a Haas pilótája, Romain Grosjean.

Hirdetés
 

Grosjean szerint elképzelhető, hogy a McLaren és a Renault elhúz majd a középmezőnyben, így számukra más ellenfelek maradnak: a francia úgy gondolja, idén a Toro Rossóval és a Williamsszel fognak versenyezni.

A Motorsport.com kérdésére, miszerint számít-e arra, hogy jóval nehezebb dolga lesz idén a Haasnak, Grosjean így válaszolt: „Nem tudom. Lesznek, akik felfelé törnek majd, de lesznek, akiknek kevésbé lesz erős a motorjuk, és visszacsúsznak. Mi nem akarunk lejjebb kerülni.”

A Haas 2017-ben megelőzte a McLarent a konstruktőrök világbajnoki pontversenyében, és csak 10 ponttal maradt el a Renault-tól.

A McLaren nagyon erős lesz idén” – folytatta Grosjean. „Hatalmas forrással rendelkeznek, nekik van a legnagyobb gyáruk az F1-ben, a Renault pedig egy meggyőző erőforrás. Voltak megbízhatósági problémáik, de erő szempontjából ott vannak, a Renault is magas szinten áll, eléggé fejlődnek, szóval arra számítok, hogy jól fognak szerepelni.”

A kérdés a Williams és a Force India. A McLaren ott lesz a Red Bull-lal, aztán ott lesz a Renault, de a kérdés, hogy mit csinál majd a Williams, a Force India és a Toro Rosso az új motorral.”

[totalpoll id=”57442″]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Változhatnak az erőviszonyok a középmezőnyben is
Ricciardo úgy érzi, megcsinálták a saját szerencséjüket Szingapúrban
Norris pénteken még azt hitte, ez lesz a legrosszabb hétvégéjük
Perez elárulta, mi volt a szingapúri győzelem kulcsa

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!