Lépj be az F1Világ Paddockba, és kövesd percrekészen a bahreini eseményeket!

  Bahreini Nagydíj
PORTIMAO, PORTUGAL - OCTOBER 23: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during practice ahead of the F1 Grand Prix of Portugal at Autodromo Internacional do Algarve on October 23, 2020 in Portimao, Portugal. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Verstappent nem érdekli, hogy rádióüzenetei miatt kritizálják

Verstappent nem érdekli, hogy rádióüzenetei miatt kritizálják

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen nem foglalkozik azokkal a kritikákkal, melyek szerint nem megfelelő stílusban adott hangot véleményének a Lance Stroll-lal való ütközését követően.

Verstappen és Stroll a pénteki második szabadedzésen akaszkodott össze, miután a Red Bull versenyzője előzni próbálta a kanadait.

Verstappen az ütközést követően a rádión keresztül tolmácsolta véleményét – nem épp nyomdaképes stílusban.

„Ez a kib****tt srác vak? Mi a sz*r baja van? Jézusom, milyen retardált. Megsérült az autó. Micsoda fogyatékos. De tényleg.”

Az esetet követően a közösségi médiában támadni kezdték Verstappent a rádión használt kifejezései miatt. Amikor a második szabadedzés után szembesítették ezzel, a holland így válaszolt: „Ez nem az én problémám.”

Nem ez az első alkalom, hogy Verstappent kritika éri szóhasználata miatt: a 2017-es Amerikai Nagydíjon az FIA versenybíróját, Garry Connellyt nevezte fogyatékosnak, miután elveszítette dobogós eredményét egy büntetés miatt.

Verstappent és Stroll egyébként beidézték a stewardok a történtek miatt, ám nem osztottak ki büntetést egyiküknek sem.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!