Friss hírek

Vettel: Borzasztó volt a második edzés…

Nem működtek azok a beállítások, amiket Sebastian Vettel és a Ferrari Forma-1-es csapata próbált ki a Szahíri Nagydíj pénteki második szabadedzésén.

A négyszeres világbajnok csak a 16. helyen zárta a bahreini nyitónapot, a második edzésen ráadásul szemmel láthatóan küszködött, és megpördülésekben sem volt hiány részéről.

Vettel azt mondja, rossz irányba mentek tovább a beállításokkal a második edzésen. 

„Vegyes napunk volt” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Az első edzés még rendben volt, de a második borzasztóan alakult… Kipróbáltunk valamit az autóval, ami szerintem nagyon agresszív dolog volt. Azt hittük, működni fog, de kétlem, hogy működött.”

„Remélem, hogy szombaton csökkenthetjük a hátrányunkat, és visszatérünk a helyes útra!”

Az időmérős esélyekkel kapcsolatban Vettel kifejtette: „Szerintem a Q1 rendben lesz, továbbmegyünk a Q2-be.”

„A Q3 is lehetséges, talán egy kicsit több esélyünk van, mint múlt héten. De azt gondolom, igazán szoros lesz. Rövid a kör itt, alig vannak különbségek. 20 autóval a pályán szoros lesz a Q1, főleg a forgalom miatt. Nagyon lassan kell mennünk a hűtőkörökön, hogy lehűtsük a gumikat, és ez bonyolítja majd a dolgokat. Remélem, hogy mindenki tud majd tiszta kört futni anélkül, hogy feltartanák, vagy túl nagy gondot okozna a forgalom. Nagyon szoros lesz, és néhány század nagy különbséget jelenthet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!