Friss hírek

Vettel: Tudjuk, hogy hol javíthatunk még

Sebastian Vettel izgatottan várja az F1-es Stájer Nagydíj további programját: egyrészt azért, hogy meglássák, mennyit tudnak még fejlődni, másrészt a különböző időjárási körülmények is izgalmassá tehetik a hétvégét.

Vettel összességében elégedett a Stájer Nagydíj pénteki edzésnapjával, és úgy érzi, még többet is kihozhatnak majd az Aston Martinból a hétvége során. 

A német versenyző az első szabadedzésen összesen 32 kört teljesített és a 14. helyen zárt, míg a második tréningen 1:05.934-es időeredménnyel a 6. lett, 38 kör megtételét követően. 

„Úgy gondolom, erősen kezdtük a hétvégét” – nyilatkozta Vettel.

„Biztatónak tűnik az egykörös tempónk, és úgy gondolom, hogy a hosszabb etapokon még többet is ki tudunk hozni az autóból. Vannak ötleteink, hogy hol tudunk fejlődni, és ez fontos.”

A Red Bull Ringen esőt is jósoltak a hétvégére, ami Vettel szerint izgalmas lehet számukra – kíváncsi, hogy mire lenne képes az autó vizes körülmények között. 

„A hegyek között versenyezni azt jelenti, hogy nehéz megjósolni az időjárást, szóval meg kell bizonyosodnunk róla, hogy a megfelelő időben a megfelelő abronccsal körözünk és jól kell reagálnunk a körülményekre. Eddig nem sokat vezettünk vizes aszfalton idén, szóval jó tapasztalat lenne” – nyilatkozta a német.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Vettel: Tudjuk, hogy hol javíthatunk még
Fellebbez és Vettel kizárásának felülvizsgálatát kéri az Aston Martin!
A hungaroringi baleset nem befolyásolja Bottas jövőjét
Hét versenytávot lenyomott a Hungaroringen a Pirelli
A Ferrari a Red Bull pártján: Fizessen az a csapat, amely balesetet okoz!
Horner biztos benne, a szezon második fele jobban alakul számukra

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!