A Ferrari elnöke Leclerc-ben és Sainzban bízik - F1VILÁG.HU

A Ferrari elnöke Leclerc-ben és Sainzban bízik

HIRDETÉS
A tavalyi csalódást keltő év után a Ferrari elnöke és ideiglenes vezérigazgatója, John Elkann úgy érzi, az F1-es versenyzőikkel, Charles Leclerc-rel és Carlos Sainzcal idén bebizonyítják, hogy készen állnak a győzelmekre 2021-ben.
GP TOSCANA FERRARI 1000 F1/2020 -  DOMENICA 13/09/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Mattia Binotto John Elkann

A Ferrari 2020-ban katasztrofális szezont zárt, az istálló mindössze a 6. helyen végzett a konstruktőrök között, ilyen rossz eredményt pedig 1980 óta nem produkáltak. Elkann nagyapját, Gianni Agnellit, a Ferrari legendás résztulajdonosát emlegette, aki a héten lenne 100 éves. 

„Gianni ma pontosan olyan csalódott lenne, mint mindent Ferrari-szurkoló” – nyilatkozta Elkann az üzletemberről. 

Az idei évben Charles Leclerc mellé Carlos Sainz csatlakozott a csapathoz, akikkel Elkann szerint képesek lehetnek a fejlődésre.

„De optimista vagyok, mert van két fiatal pilótánk, akik ugyan még nem szoktak hozzá a győzelemhez, de elszántságukkal és alázatukkal gyúrnak erre” – folytatta. 

Elkann néhány napja a Ferrari munkatársai számára néhány motiváló szót címzett, amivel szeretné őket a sikerre buzdítani. 

„A legfontosabb a következő évben az lesz, hogy meg akarjuk mutatni, mennyire elszántak vagyunk, hogy újra versenyeket nyerjünk. Az elhivatottságunkat és elkötelezettségünket akarjuk bizonyítani. A dolog a részletekben rejlik, mert végül összességében ezek sokat számítanak.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!