A Pirelli még nem kapta meg új szerződését

Továbbra sem írta alá új szerződését a Forma-1 vezetőivel a Pirelli.


Továbbra sem írta alá új szerződését a Forma-1 vezetőivel a Pirelli.

Az olasz gumigyártó nemrégiben nyerte meg azt a tendert, amit a sport irányítói írtak ki a 2017-2019 közötti időszakra.

A gumiszállítói pozícióra a Pirelli mellett a Michelin is pályázott, és bár mindkét gyártó megfelelt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által előírt technikai követelményeknek, Bernie Ecclestone végül az olaszok mellett voksolt.

Ezt már a tavalyi Orosz Nagydíj idején megemlítette Ecclestone, azóta azonban hivatalos megerősítés nem történt az FIA részéről.

Paul Hembery, a Pirelli motorsport-főnöke az Autosportnak nyilatkozva nemrég elárulta, még nem kapták meg a szerződéstervezetet az FIA-tól.

„Megállapodásra jutottunk a FOM-mal, ezt be is jelentettük Oroszországban. A jogászoknak pedig el kell végezniük a dolgukat. De még várjuk a szerződéstervezetet az FIA-tól, az még nem érkezett meg.”

„Arra számítunk, hogy hamarosan megkapjuk – egy ideje már várjuk, hogy őszinte legyek. Majd meglátjuk, mi történik a következő néhány hónapban.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései