Ausztrál Nagydíj: A vasárnapi események percről percre - F1VILÁG.HU

Ausztrál Nagydíj: A vasárnapi események percről percre

HIRDETÉS
Ma tartják a 2023-as Forma-1-es idény harmadik versenyét, az Ausztrál Nagydíjat. Tarts velünk, és nem maradsz le semmiről!
MELBOURNE, AUSTRALIA - APRIL 01: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB19 on track during final practice ahead of the F1 Grand Prix of Australia at Albert Park Grand Prix Circuit on April 01, 2023 in Melbourne, Australia. (Photo by Quinn Rooney/Getty Images)

Az élről ezúttal is egy Red Bull, Max Verstappen startolhat majd Melbourne-ben, az osztrák istálló viszont utoljára 2011-ben tudott győzni az Albert Parkban – még Sebastian Vettel révén.

Bár a tempót tekintve a Red Bull abszolút favoritja lehet a mai futamnak, Verstappen mögött ott sorakoznak majd a Mercedesek, illetve az a Fernando Alonso is, aki szerint az Aston Martin erősségének nem az egykörös tempó, hanem a versenyteljesítmény számít.

A melbourne-i futam magyar idő szerint 7 órakor kezdődik majd, lenti hírfolyamunkban pedig folyamatosan beszámolunk a legfrissebb eseményekről, így érdemes velünk tartani!

Élő szöveges tudósítás

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!