A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Bottas: Támadni fogom Hamiltont a versenyen

Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője egyáltalán nem csalódott, amiért nem tudta felvenni a harcot a pole pozícióért folytatott küzdelemben Lewis Hamiltonnal, azonban a Belga Nagydíj versenyén mindent bele fog adni, hogy megszerezze a győzelmet.

Bottas fél másodperccel maradt el csapattársától a Belga Nagydíj időmérő edzésén, és elmondta, nem tudja, hogy miből adódott a különbség, azonban összességében elégedett a második hellyel. 

„Az első kanyarban kicsit következetlen volt az autó, és blokkoltam a kerekeimet. A második köröm összességében elég jó volt, szóval nem tudom, hol volt ekkora különbség Lewishoz képest” – nyilatkozta a finn a kvalifikációt követően. 

„Nem zavar, mert tudom, hogy a második hely az egy jó rajtpozíció, és jó verseny lesz az első kanyarig.”

Bottas jelenleg a bajnokság 3. helyét foglalja el Hamilton és Max Verstappen mögött, éppen ezért mindent meg fog tenni, hogy csökkentse a különbséget az előtte állókkal szemben. 

Támadnom kell, ha a bajnoki reményeimet életben akarom tartani, és úgy gondolom, hogy semminek nincs vége, amíg be nem fejeződik, szóval harcolni fogok” – mondta. „Tudom, hogy lesznek lehetőségeim.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!