Friss hírek

Brawn: Hamiltonnak 120 győzelem is összejöhet

A Forma-1 ügyvezetője, Ross Brawn szerint egyáltalán nincs kizárva, hogy Lewis Hamilton eljut 120 győzelemig is a királykategóriában. A szakember a hétszeres világbajnok eredményeit méltatta.

Hamilton a hétvégi Orosz Nagydíjon 100. F1-es diadalát aratta, ő az első versenyző a száguldó cirkusz történetében, aki ilyen magasságokba jutott, és mivel két évig még biztosan a mezőny tagja lesz, tovább növelheti majd győzelmei számát.

„Olyan mérföldkő ez, melyről mindenki úgy gondolta, hogy nem elérhető” – mondta Ross Brawn „Michael 91 győzelme annyival több volt mindenki másénál, hogy úgy tűnt, még csak megközelíteni sem tudja majd senki.”

„De aztán Lewis megdöntötte, most pedig már 100 győzelemnél jár. Semmi sem állítja meg őt. Ki tudja, hol áll meg? Még legalább néhány évig velünk marad, és minden évben versenyeket fog nyerni. 200 versenyre nem számíthatunk, de szerintem még 20 benne van a pakliban, mivel még mindig rendkívül versenyképes és motivált.”

„Megdöbbentő, és gratulálok neki, hiszen ez egy olyan centenárium, amiről senki sem gondolta, hogy elérhető.”

Hamiltont méltatta korábbi riválisa, Sebastian Vettel is.

„Azt hiszem, ez már érkezőben volt. Óriási eredmény, és nagyon örülök neki. Szerintem megérdemli” – mondta a négyszeres világbajnok.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!