De Vries készenlétben, Szingapúrban is lehetőséget kaphat - F1VILÁG.HU

De Vries készenlétben, Szingapúrban is lehetőséget kaphat

HIRDETÉS
Hamarosan a Williams angliai központjába utazik majd Nyck de Vries, nem zárható ki ugyanis, hogy a holland pilóta a jövő hétvégi Szingapúri Nagydíjon is lehetőséget kap majd a csapattól.
Nyck de Vries (NLD) Williams Racing.
Italian Grand Prix, Saturday 10th September 2022. Monza Italy.

A 27 esztendős versenyző a vakbélgyulladással küszködő Alex Albont helyettesítette az Olasz Nagydíjon, és nem is vallott szégyent: a 8. helyről rajtolva a két pontot érő 9. helyen ért célba, és jó esélye van arra, hogy jövőre állandó tagja legyen a Forma-1 mezőnyének. De Vries a Williams, az Alpine, valamint az AlphaTauri ülésére is eséllyel pályázik.

A holland versenyző ezen a héten a Hungaroringen tesztel az Alpine 2021-es versenyautójával, sajtóértesülések szerint viszont ezt követően a Williams grove-i főhadiszállására látogat majd, ahol üléspróbán vesz részt. Erre azért van szükség, mert nem zárható ki, hogy az F1-es világbajnokság következő állomásán, Szingapúrban újra lehetőséghez jut.

Bár Alex Albon már monacói otthonában lábadozik, és elmondása szerint jól van, ő maga is bevallotta, hogy „nehéz lesz” felkészülnie a jövő hétvégén esedékes Szingapúri Nagydíjra. Ebben az esetben pedig logikus módon újra de Vries kapna lehetőséget a Williamsnél.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!