Friss hírek

Egyelőre nem törlik az Ausztrál Nagydíjat

Sem az FIA, sem a Forma-1 nem reagált azon hírekre, melyek szerint törlik az Ausztrál Nagydíj hétvégi eseményeit, a legújabb információk szerint mindent megtartanak a tervek szerint.

A járvány miatt a McLaren csütörtökön bejelentette, nem vesznek részt az Ausztrál Nagydíjon, miután egyik csapattagjuknál pozitív lett a koronavírus-teszt.

Ezt követően olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a teljes Ausztrál Nagydíjat eltörlik.

A helyszínen lévő újságírókat és csapattagokat egyelőre nem értesítették arról, hogy bármi változás lenne a programban, a csapatok is úgy tervezik, hogy helyi idő szerint 9 órára a pályán lesznek, magyar idő szerint pedig éjjel 2 órakor kezdődne az első szabadedzés.

Néhány perce Twitteren az egyik riporternő jelentette, hogy beszélt az Ausztrál Nagydíj elnökével, aki elmondta, az Ausztrál Nagydíjat a tervek szerint rendezik meg a következő 3 napban. 

A hírek szerint továbbá Chase Carey, a Liberty Media ügyvezetője Vietnámból éppen most érkezik meg Ausztráliába, így érkezését követően ülhetnek le beszélni a hétvége további alakulásáról.

Az éjszaka folyamán a csapatok állítólag szavaztak arról, hogy megtartsák-e a nagydíjat, az eredmény pedig 5-5 lett, így nem történt egyezség.

A Twitteren arról is beszámoltak, állítólag két versenyző már el is hagyta Melbourne-t – és nem a McLaren-pilóták voltak azok.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!