Friss hírek

Hamilton: Domenicali a legjobb választás a Forma-1 élére

2020 Italian Grand Prix, Thursday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője nagyon örül, hogy Stefano Domenicali lesz a Forma-1 elnök-vezérigazgatója a 2021-es szezontól.

A Forma-1 pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy 2021-től Stefano Domenicali, a Ferrari volt csapatfőnöke veszi át Chase Carey helyét a Liberty Mediánál.

A hírt örömmel fogadta a Forma-1 közössége, többen, köztük Lewis Hamilton is úgy gondolja, hogy a legjobb embert jelölték a pozícióra, és Domenicali méltó arra, hogy folytassa Carey kiemelkedő munkáját. 

„Nagyon jól ismerem Stefanót” – mondta Hamilton. „Ő egyike a legkedvesebb embereknek, akiket ismerek. Igazából nem gondolom, hogy választhattak volna jobbat Chase helyére. Ő csodálatos munkát végez, és mindig elismerték őt.”

„Stefanónak nagy szíve van, remek családja és erkölcsös ember. Szóval pozitív jövő előtt állunk” – folytatta a brit. 

Nemcsak Hamilton, de a csapatvezetők is örülnek Domenicali érkezésének: Hamilton csapatfőnöke, Toto Wolff szerint is a legmegfelelőbb ember veszi át Chase Carey helyét a sportban. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!