Hamilton megtörte a csendet: Valóban kiakadt Masi esetleges visszatérésének hírére? - F1VILÁG.HU

Hamilton megtörte a csendet: Valóban kiakadt Masi esetleges visszatérésének hírére?

HIRDETÉS
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton reagált azokra a hírekre, melyek szerint kiakadt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökének azon nyilatkozatán, miszerint Michael Masi adott esetben visszatérhet a száguldó cirkuszba.
2022 Spanish Grand Prix, Friday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes

Az ausztrál szakembert a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjon történtek után menesztették a versenyigazgatói posztról, helyét Niels Wittich és Eudardo Freitas vették át. Az FIA elnöke, Mohammed Ben Sulayem azonban nemrégiben arról nyilatkozott, azt szeretné, ha 2023-ban már nem kettő, hanem három versenyigazgatója is lenne a Forma-1-nek – Michael Masi pedig nem távozott az FIA-tól, így szükség esetén akár ő is bevethető.

„Itt van Niels és Eduardo, akik jók, de mi van, ha valami történik valamelyikükkel?” – tette fel a kérdést az FIA elnöke a RacingNews365.com című internetes portálnak.

A Daily Mail című lapnak Mohammed Ben Sulayem hozzátette: „Michael itt van, és használhatjuk is. Nem mondtam egy szóval sem, hogy megszabadulunk tőle. Azt mondtam, hogy használhatjuk őt. Nyitottak vagyunk mindenre. A struktúránk szervezetileg volt rossz. És bár két új versenyigazgatót hoztunk, nem mondanám, hogy mindent megoldottunk. Ki kell takarítanunk a portánkon. Az emberhiányt kezelni kell az FIA-n belül. Legalább három versenyigazgatót szeretnék, ideális esetben már a jövő év elejére.”

A Daily Mail szerint a Mercedesnél Hamiltonékat megdöbbentette az FIA-elnök nyilatkozata, Barcelonában pedig értelmeszerűen meg is kérdezték a hétszeres világbajnokot a témában.

„Csak néhány napja hallottam ezt a sztorit” – mondta a brit versenyző újságírói kérdésre. „Nem beszéltem senkivel, és pláne nem adtam interjút annak a lapnak legalább 10 éve. Szóval pontatlan a hír, ahogy a legtöbb sztorijuk.”

„Nem igazán vannak különösebb érzéseim ezzel kapcsolatban. Nem tudom, Mohammed mit mondott, nem olvastam az ő sztoriját. Nem tudom, mi szerepel a napirendjén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!