Hamilton: Minden jel arra utal, hogy jobbak vagyunk - F1VILÁG.HU

Hamilton: Minden jel arra utal, hogy jobbak vagyunk

A Mercedes versenyzői, Lewis Hamilton és Valtteri Bottas úgy érzik, a múlt héthez képest sikerült előrelépéseket tenniük a barcelonai F1-es teszten, így már pozitívabban nyilatkoztak a teljesítményükkel kapcsolatban.

Hamilton összesen 83 kört tett meg tegnap délelőtt, mielőtt átadta volna a volánt csapattársának, Bottasnak. Mindkét versenyző úgy értékelte, hogy produktív napon vannak túl a Mercedesszel. 

„Egy jó nap volt” – nyilatkozta Hamilton a csütörtöki tesztnapot követően. „Sok kilométert megtettünk, ami szuper volt. Összességében ez egyike volt a legjobb tesztnapjainknak. Sokat tanultunk, és ezeket a dolgokat délelőttről délutánra át tudtuk vinni.”

„Kíváncsi vagyok, hogy Valtteri hogy érezte magát az autóban” – mondta Hamilton még a délelőttöt követően. „De minden jel arra utal, hogy jobb az autónk. Egyre többet tanulunk a W10-esről. Ezt tekintve mindenképp egy pozitív nap volt.”

Bottas az ebédszünetet követően további 97 kört tett meg a Mercedesszel, mindeközben egy versenyszimulációt is teljesített. 

„A versenyszimuláció a piros zászló miatt félbeszakadt, de láttuk azt az előrelépést, amit a múlt hét után kitűztünk magunk elé” – mondta Bottas. „Egyre inkább felkészülünk Melbourne-re, de még mindig van terünk a javulásra.”

Még vannak kérdőjelek, hogy az ellenfeleinkhez képest hol állunk. De a saját teljesítményünkre koncentrálunk. Az egész csapat tényleg mindent belead, és továbbra is folyamatosan javítunk az autón.”

„Az utolsó tesztnapból ki kell hoznunk a lehető legjobbat. Ez az utolsó esélyünk, hogy kipróbáljunk néhány dolgot Melbourne előtt. Pozitív napunk volt, és remélem, hogy pénteken ugyanígy mennek tovább a dolgok.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!