Friss hírek

Hamilton: Örülök, hogy a Ferrari végre észrevett!

Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnoka meglepődött, hogy elismerést kapott a Ferrari csapatfőnökétől, Mattia Binottótól.

Hamilton szerződése 2020 végén jár le a Mercedesszel, ám egyelőre nem kezdődtek el a tárgyalások a jövőjét illetően. 

Binotto, a Ferrari csapatfőnöke pénteken úgy nyilatkozott, örülnek, hogy Hamilton egyelőre szabad 2021-re – Hamilton meglepődött, hogy ilyen elismerést kapott az olaszok csapatfőnökétől, szerinte ugyanis az elmúlt 13 évben meg sem említették őt. 

Hirdetés
 

„Azt hiszem, ez az első dicséret, amit a Ferraritól kaptam a 13 év alatt. Nem emlékszem, hogy valaha egyáltalán megemlítettek volna. Szóval köszönöm, megjegyzem” – mondta Hamilton. 

„Nem igazán jelent semmit, ez csak beszéd, de jó, hogy végre – és bár ennyi évbe telt, de – észrevettek, hálás vagyok.”

„A Ferrari az a csapat, amit mindig is nagyra értékeltem, szóval az, hogy valakitől kiérdemeltem a tiszteletet, nagyon felemelő, és ez nem rossz dolog” – mondta Hamilton, majd hozzátette, nem gondolja, hogy 2021-től a Ferrarihoz szerződne

„Úgy gondolom, két remek versenyzőjük van. De ki tudja, hogy mi fog történni a versenyzői piacon a következő évben.”

„De ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor jelen pillanatban nem koncentrálok erre. Most azon van a fókusz, hogy erős formában fejezzük be a szezont. Itt van ez a hihetetlen csapat mögöttem, és továbbra is azt érzem, hogy a szívemet adnám értük, minden energiámat, 100 százalékig. Különösen úgy, hogy még mindig szerződésben vagyok velük, és a megbeszélések még nem kezdődtek el.”

„Nem tudom, hogy hogy alakul majd a következő hónap, ami a szerződéseket illeti. Kicsit furcsa, hogy már egy évvel a lejárat előtt intézni kell ezt, és nem lehet a végére hagyni. De ez van, majd meglátjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!