Hivatalos: Leclerc 2024 után is a Ferrarinál marad - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Leclerc 2024 után is a Ferrarinál marad

HIRDETÉS
Szerződést hosszabbított Charles Leclerc-rel a Ferrari — jelentette be az olasz F1-es istálló csütörtök délután. 
Charles Leclerc, Ferrari

Leclerc szerződése 2024 év végén járt volna le jelenlegi csapatánál, a Ferrarinál, ám a felek már megegyeztek arról, hogy az idei szezont követően is együtt folytatják a munkát. 

A korábbi sajtóértesülések szerint Leclerc 2029-ig írt alá a Ferrarival, azonban arról hivatalos információ nem érkezett, hogy meddig szól az új kontraktus

Az istálló csapatfőnöke, Fred Vasseur a monacói versenyző tehetségét és képességeit méltatta, és elmondta, hisznek benne, hogy Leclerc-rel közösen képesek lesznek győzelemre vinni a Ferrarit. 

„Charles kötődése a Scuderiához túlmutat a csapat-versenyző kapcsolaton, hiszen már 8 éve a család tagja, visszatekintve azokra az időkre, amikor először viselte az ágaskodó ló emblémáját” — nyilakozta Vasseur. 

„Az ő és a mi csapatunk értékei összefonódnak, szóval természetes volt számunkra, hogy meghosszabbítjuk az együttműködésünket. Ismerjük a szüntelen törekvését, hogy a határokig nyomja, és értékeljük a rendkívüli képességeit, amikor harcról vagy előzésről van szó egy versenyen. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy Charles-nak egy nyerő autót adjunk, és tudom, hogy eltökéltsége és elkötelezettsége segít minket abban, hogy elérjük a céljainkat” — folytatta a szakember.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hivatalos: Leclerc 2024 után is a Ferrarinál marad
Thaiföld F1-es futamot rendezne, Bangkok lenne a helyszín
Verstappen masszázsra és fájdalomcsillapítóra vágyott a futam után
Norris elmondta, mit csinált volna másképp Imolában

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!