Horner: Verstappennek nem lett volna esélye Hamiltonnal szemben - F1VILÁG.HU

Horner: Verstappennek nem lett volna esélye Hamiltonnal szemben

HIRDETÉS
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy gondolja, Max Verstappennek nem volt esélye Lewis Hamiltonnal szemben a Forma-1-es Stájer Nagydíj időmérő edzésén.
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 03: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing and Red Bull Racing Team Principal Christian Horner look on in the garage during practice for the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 03, 2020 in Spielberg, Austria. (Photo by Getty Images/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-24GYZV1812111 // Usage for editorial use only //

Hamilton előnye 1,2 másodperc volt a második helyezett Verstappennel szemben a Stájer Nagydíj időmérő edzésén – ugyan a holland pilóta az utolsó pillanatokig küzdött egy jobb köridőért, az utolsó próbálkozásánál megpördült, így elúsztak az esélyei

Verstappen a kvalifikáció után elmondta, amikor Vettel mögé ért, alulkormányzottá váltaz autója, szélesen fordult, majd megcsúszott a kerékvezőn, ez vezetett a megpörgéséhez – azonban a holland hozzátette, nem Vettel miatt maradt le a pole pozícióról. 

Ezt a Red Bull csapatfőnöke is megerősítette, Horner szerint nem lett volna esélyük Hamiltonnal szemben – a versenyen viszont kulcsfontosságú lesz, hogy megfelelő taktikát alkalmazzanak a Mercedesszel szemben. 

„Max az utolsó gyorskörén sokat veszített, amikor Sebastian Vettel előtte jött be a bokszba, de Lewist egy szuper körrel sem tudta volna legyőzni” – nyilatkozta Horner. „Nagyon nehéz ilyen időjárási körülmények között vezetni, és Max csodálatos munkát végzett.”

„A versenyen a tempó és a jó stratégia fog a siker és a kudarc között dönteni. Tehát ki kell találnunk valamit.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!